Notícies 

Aforament 50% 

L'Auditori de Cornellà redueix el seu aforament al 50% donant compliment a les noves mesures de prevenció contra la Covid-19

Donant compliment a la RESOLUCIÓ SLT / 2546/2020, de 15 d'octubre publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, amb durada inicial de 15 dies, l'Auditori de Cornellà redueix el seu aforament al 50% en els esdeveniments programats en relació a les noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la Covid-19 a Catalunya.

15/10/2020 

Guanyadora del sorteig

La persona guanyadora del sorteig per les dues entrades del concert de Miki Núñez el 17 d'octubre a L'Auditori de Cornellà ha estat:  @neus_gallardo_estudi      Felicitats!   Moltes gràcies a tots per participar!

13/10/2020 

Guanya dues entrades per al concert de Miki Nuñez

05/10/2020 #jotornareaLAuditoricorn

L’Auditori et convida al concert de Miki Núñez. Participa en el nostre sorteig d’Instagram i guanya dues entrades

A L’Auditori de Cornellà volem que tornis a gaudir de la cultura i de la música. Sortegem dues entrades per al concert de Miki Núñez que ens visita el proper dissabte, 17 d’octubre a les 21h.

Si vols participar, només has de ser un seguidor del nostre compte d’Instagram @auditcornella, indicar que t’agrada la nostra publicació i deixar-nos un comentari, etiquetant a la persona amb la que t’agradaria anar al concert.

Si ets major d’edat pots participar en el sorteig i tantes vegades com vulguis, sempre que etiquetis cada cop a una persona diferent.

Pots fer-ho a partir d’aquest dilluns, 5 d’octubre a partir de les 9h i fins el dia 13 a les 12 del migdia. El mateix dia 13 a partir de les 14h donarem a conèixer el guanyador de les dues entrades pel concert d’en Miki Núñez al nostre Auditori.

Llegeix-te les bases del concurs abans de participar!

Guanyadors concurs d'Instagram

26/06/2020 #jotornareaLAuditoricorn

Ja coneixem els guanyadors del Concurs d’Instagram #jortornareaLAuditoricornella. Avui, 26 de juny a les 12 del migdia s’ha fet el sorteig de les cinc entrades dobles pel concert que oferirà Manu Guix el proper 25 de setembre a L’Auditori de Cornellà entre les fotografies que heu compartit a Instagram amb l’etiqueta #jortornareaLAuditoricornella.

Hem etiquetat als guanyadors en el nostre perfil d’Instagram, @auditcornella. Recordem que els guanyadors han de facilitar les seves dades personals i de contacte a L’Auditori de Cornellà enviant un mail a auditori@procornella.cat per tal de gestionar el lliurament de les entrades.

Participa en el concurs d’Instagram

01/06/2020 #jotornareaLAuditoricorn

Engeguem una nova iniciativa, participa en el concurs d’Instagram #jotornareaLAuditoricornella. La finalitat és animar als espectadors a penjar en el nostre perfil @auditcornella fotografies fetes per ells mateixos i on es vegin ells en la imatge, com per exemple tipus selfies o amb els pòsters dels espectacles tipus photocall Tenen que ser fotografies en qualsevol dels actes realitzats a L’Auditori de Cornella amb l’etiqueta #jotornareaLAuditoricornella. El període vàlid per participar serà entre l’1 i el 23 de juny. Entre totes les fotos penjades es farà un sorteig de 5 entrades dobles el dia 26 de juny pel concert que oferirà Manu Guix el proper 25 de setembre a L’Auditori de Cornellà.

L'Auditori de Cornellà engega la iniciativa #L'Auditoridesdecasa

16/4 al 21/5/2020

 Amb projeccions d'obres de teatre, produccions i pel·lícules per aquests dies de confinament, amb l'objectiu de portar la cultura a les vostres llars.Encara que les instal·lacions de L'Auditori romanen tancades com a mesura de prevenció per lluitar contra el Covid-19, però volem sentir-nos a prop de tots vosaltres.

L'Auditori de Cornellà tornarà l'il-lusió #tornaralaillusio

16/4/2020

A L'Auditori de Cornellà sabem que aviat tornarà la il·lusió i podrem gaudir de la cultura escènica amb els nostres amics i familiars. És per això que us volem avançar alguns dels noms de la Temporada de Tardor que veurà la llum a partir del mes de setembre amb una vintena d'espectacles!

Entre tots #tornaralaillusio i #tornaremaomplirelsteatres, estigueu atents les setmanes vinents, segur que la música, el teatre, el circ i el ballet que us presentem us sorprendran!

Comunicat en relació al COVID-19 

L'Auditori de Cornellà comunicat en relació al COVID-19

13/03/2020

En compliment de les directrius del Govern de la Generalitat i l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat, tota la programació de primavera i l'activitat del L'Auditori de Cornellà, queda ajornada o cancel·lada. Anirem informant sobre els canvis en la programació. D'acord amb la declaració d'estat d'alarma, L'Auditori de Cornellà romandrà tancat fins a nou avís. Informar-vos que el nostre equip es troba totalment actiu a través de teletreball. Estem preparant la Programació de Tardor de L'Auditori de Cornellà.

Comunicat en relació al COVID-19 

Estat d'alarma nou horaris events

Horaris events l'Auditori

En compliment del nou Decret d’Estat d’Alarma per part del Govern Central i de la posterior reunió del PROCICAT per anunciar l’entrada en vigor del confinament nocturn a partir de les 22h, L’Auditori de Cornellà ha modificat els horaris d’alguns dels seus espectacles per tal que tots finalitzin abans de les 22h, tal i com dicten les noves mesures que afecten als espectacles culturals i que estipulen les 22h com a hora màxima de tancament. Recomanem als nostres usuaris i usuàries comprovar els nous horaris establerts i conservar l’entrada dels espectacles fins arribar als domicilis com a garantia per poder desplaçar-se per tornar a casa i arribar abans de les 23h. Aquelles persones que ja tenien entrades comprades anticipadament, els hi comuniquem que serveixen les mateixes tot i que no aparegui la modificació horària.

26/10/2020