NORMATIVA COMPRA D'ENTRADAS DE L'AUDITORI DE CORNELLÀ

1.- Canvis de programació. Per causes d’indisposició dels intèrprets anunciats, tècniques i de força major, o si altres circumstàncies ho exigeixen, es podran suspendre les funcions, alterar-ne les dates, els horaris, els programes i/o els intèrprets anunciats.

2.- Canvis d’ubicació. Per causes justificades i necessàries d’organització, tècniques, de producció i/o per enregistraments, el Teatre es reserva el dret de disposar de localitat ja venudes i canviar-les per d’altres.

3.- Reemborsament de les localitats. La localitat no es canviaran ni es reemborsaran. La cancel·lació de l’espectacle serà l’única causa admissible per la devolució de l’import de localitats.

4.- Recollida d’abonament i localitats. Per recollir abonaments o localitats caldrà presentar el DNI de la persona que ha realitzat la reserva o una fotocòpia amb la seva autorització.

5.- Puntualitat i accessos. No es permet l’entrada a la Sala un cop iniciada la representació.

6.- Gravacions i fotografies. No es permès durant les funcions fotografiar, firmar ni gravar dins la Sala Teatre.

7.- Menors. No és permesa l’entrada a menors de 4 anys a les representacions no destinades a públic infantil o espectacle que pel seu contingut, especifiquin a partir d’una edat concreta.

8.- Assignació de seients. Tots els espectadors han de fer ús del seient que indica a la seva localitat. No es permeten canvis de seients ni desplaçaments durant les representacions.

9.- Passadissos lliures. Durant les funcions, no és permès als passadissos de l’interior de la Sala que ho hagin persones de peu dret, ni cotxets de passeig pels nens/es o altres objectes.

10.- Aliments i begudes. Les consumicions s’han de realitzar exclusivament al bar del “hall” del Teatre, no és permès menjar ni beure dins la sala de butaques exceptuant l’aigua.

11.- Telèfons mòbils. Cal desconnectar tot tipus d’alarmes abans d’accedir a la sala i han de tenir el telèfon en silenci.

12.- Dret d’admissió. L’Auditori de Cornellà es reserva el dret d’admissió.

13.- Revenda de localitats. La revenda de les localitat no està autoritzada per l’Auditori. L’Auditori no garanteix l’autenticitat de les localitats si no s’adquireixen als punts oficials de venda. En aquests casos si no es permet l’accés al Teatre. L’Auditori declina tota responsabilitat.

14.- SI PER CAUSES ALIENES A L'AUDITORI (força major, pandèmia…)  i en compliment de la normativa aplicable s’hagués de reduir l'aforament, seran vàlides les entrades comprades amb més anticipació i  fins a esgotar l’aforament permès, retornant-se l'import de la resta d'entrades que no puguin accedir per control de l'aforament limitat. Si ens limiten l'aforament a partir d'un 50% de la mateixa,  les butaques assignadas en el moment de la compra VARIARAN  per poder mantenir la distància de seguretat obligatòria, s'assignaran segons data de compra desde la mes antiga a la ultima compra possible.