Diumenge 22 Novembre , 18.00h

Dàmaris Gelabert & Orquestra Simfònica del Vallès

Arriba a L’Auditori aquesta experiència musical per a tota la família, la Dàmaris Gelabert simfònica. Tots els seus èxits en aquest nou format amb les col·laboracions de Eloi Gómez (cantant i actor), Àlex Martínez (arranjaments musicals), entitats corals infantils de Cornellà i amb l’Orquestra Simfònica del Vallès, tot sota la direcció de Xavier Puig.

La Dàmaris és pedagoga, musicoterapeuta, autora i cantant de cançons infantil. Creadora també del mètode Totsona d’Estimulació Musical. Ha creat dues-centes cançons per als més petits i ha editat setze discos. L’Auditori us brinda l’oportunitat de veure tota una orquestra simfònica interpretant les seves peces més conegudes.

L’Orquestra Simfònica del Vallès és una realitat que porta la música al cor del públic des del 1987. Les emocions són el seu fort i per transmetre-les innoven en els formats i en les maneres de fer música i d’aprofundir en el valor musical.

Dàmaris Gelabert, cantant Eloi Gómez, cantant i actor Àlex Martínez, arranjaments musicals Entitats corals infantils de Cornellà Xavier Puig, director Orquestra Simfònica del Vallès 

Durada aproximada: 60 minuts (sense pausa)

PREU ENTRADA ANTICIPADA: 20€

PREU ENTRADA TAQUILLA: 22€

PREU MENORS 25 ANYS: 18€

PREU MAJORS 65 ANYS: 10€

INFANTIL DE 4 A 12 ANYS: 11€