Dissabte 12 Desembre, 21.00h

Blaumut en concert format acústic

 

Blaumut presenta la seva gira en format acústic “0000”, amb els seus grans èxits i temes de l’últim treball discogràfic 0001.

0001 és un disc ideat com una peça conceptual, amb cançons que parlen de l'ésser humà, vorejant-ne la seva part racional, l'emocional i la més física. És el seu quart disc d'estudi  després d’ Equilibri, l'exitós debut amb El Turista, i la confirmació amb El primer arbre del bosc.

Blaumut ha guanyant els premis més prestigiosos de la música en català, una prova de la qualitat i popularitat d’un grup que compta, a més, amb dos dels videoclips més visionats de la història de la música catalana; “Bicicletes” (3.660.000 ) “Pa amb oli i sal” (més de 6,6 milions de reproduccions)

En directe, Blaumut s’ha revelat com una banda imaginativa, amb la capacitat per a reinterpretar les seves cançons, adaptant el seu repertori a la perfecció a diferents tipus de format i escenari. Aquest estiu, Blaumut girarà en un format acústic, sense programacions i amb la naturalitat i proximitat que caracteritza als cinc membres de la banda oferint sempre un espectacular directe.

Xavi de la Iglesia, guitarra acústica i clàssica

Vassil Lambrinov, violí

Oriol Aymat, violoncel

Manel Pedrós, bateria, percussions i veus

Manuel Krapovickas, contrabaix

Accés Menors

Normativa per a l'accés de persones menors de 16 anys

Els menors de 16 anys només podran accedir al teatre acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

Els pares poden autoritzar a un adult responsable com a acompanyant del menor de 16 anys durant el concert o espectacle, per a això caldrà complir els següents requisits:

- L'acompanyant autoritzat ha de ser major d'edat (18 +)

- Omplir i imprimir l'autorització d'accés de menors per lliurar-la al teatre.

- Portar una autorització signada pel pare/mare + fotocòpia del DNI del pare/mare del menor de 16 anys.

- Presentar DNI de l'adult responsable i del menor o llibre de família.

PREU ENTRADA ANTICIPADA: 33€

PREU ENTRADA TAQUILLA: 36€

PREU MENORS 25 ANYS: 29€

PREU MAJORS 65 ANYS: 10€