XIULA

FITXA ARTÍSTICA

Creació i direcció: Xiula Lletra i música: Xiula Músics i educadors: Rikki Arjuna, veu i guitarres Jan Garrido, veu i guitarres Adrià Heredia, baix i veus Marc Soto, percussió, bateria i veus Disseny artístic: Xavi Oribe Projeccions: Xavi Serrahima

Edat recomanada: infantil i juvenil, espectacle per a tota la família.

Durada de l’espectacle: 70 min

Número d’animadors/músics: 4 

DINTRISSIM

ESPECTACLE DINTRÍSSIM de XIULA

Els quatre músics de Xiula, després de tant viatjar pel món, decideixen iniciar l’aventura definitiva: un recorregut per l’interior del cos humà on podran descobrir alguns dels secrets i de les problemàtiques que s’amaguen en cadascun de nosaltres. Un viatge que no deixa de ser la metàfora d’un moment introspectiu que creiem mes necessari que mai; un aturar-se per respirar, tancar els ulls i mirar cap endins. L’espectacle és un concert teatralitzat on les noves cançons de Xiula es combinaran amb alguns dels clàssics del grup. A través de la música, l’humor i acompanyats per projeccions anatòmiques sorprenents, els Xiula s’enfrontaran al sucre, vibraran amb els polls, gaudiran d’una meditació màntrica col·lectiva, rapejaran sobre la verdura i el peix, i tractaran altres temes que afecten a tots i totes, com els mocs o les pantalles. Melodies modernes i lletres crítiques en un espectacle interactiu per a tots els públics que us pentinarà els chakres.

CONTINGUT PEDAGÒGIC

L’espectacle està pensat per esdevenir un trajecte on el públic pugui prendre consciència d’alguns temes que tots i totes tenim per treballar; volem provocar el diàleg entre pares, mares i fills/es en una sèrie de problemàtiques quotidianes i alhora transcendents. El públic esdevé còmplice i viu una experiència espontània de balls, moviments i accions en un compartir familiar que esdevé reflexiu. Temes com l’alimentació saludable, l’excés de sucre en la nostra dieta, o l’addicció a les pantalles, es combinaran amb reflexions més profundes com la necessitat d’aturar-se i respirar o el qüestionar-se com ens estimem els uns als altres. Transversalment als moments reflexius, es fa un viatge per les diferents emocions que es treballen amb les cançons que Xiula ha creat d’experiències reals i de la vida quotidiana d’infants i adults. És per això que el públic connecta fàcilment amb l’espectacle. El resultat és un espectacle viu i modern, amb música ben treballada i connectat amb la realitat actual.

15 de març    18h

Anticipada 12€

Taquilla 15€

Berenar a les 17h

Espectacle a les 18h