Dissabte 17 Octubre, 21.00h

Miki Núñez en concert

Miki Núñez s’endinsa en la seva primera gira. Aquests concerts comptaran en el seu repertori amb totes les cançons del seu primer àlbum, Amuza, que veurà la llum aquesta tardor a més d'algunes de les cançons que més gaudeix cantant juntament amb la seva banda de tota la vida. El so influït per la puixant escena mestissa catalana, però també pel soul, ska, el reggae o el pop llatí, convertiran aquest dia en una festa inoblidable. En aquest àlbum produït per Roger Rodés i enregistrat als estudis Medusa, Miki ha compost 13 cançons amb el privilegi de compartir aquesta tasca amb grans músics i amics que han enriquit tant el resultat com l'experiència. No hi pot haver millor començament per a un artista que Amuza.

A L'Auditori de Cornellà tenim el plaer de formar part dels escenaris escollits per aquesta primera gira de Miki Núñez.

PREU ENTRADA ANTICIPADA: 33€

PREU ENTRADA TAQUILLA: 36€

PREU MENORS 25 ANYS: 29€

PREU MAJORS 65 ANYS: 10€

Durada de l'espectacle 1h 30 minuts aprox

Accés Menors

Normativa per a l'accés de persones menors de 16 anys

Els menors de 16 anys només podran accedir al teatre acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

Els pares poden autoritzar a un adult responsable com a acompanyant del menor de 16 anys durant el concert o espectacle, per a això caldrà complir els següents requisits:

- L'acompanyant autoritzat ha de ser major d'edat (18 +)

- Omplir i imprimir l'autorització d'accés de menors per lliurar-la al teatre.

- Portar una autorització signada pel pare/mare

LOCALITATS EXHAURIDES