Divendres 25 setembre, 21.00h

Manu Guix en concert

 

Manu Guix és un compositor, director musical i intèrpret nascut a Barcelona. Ha gravat cinc treballs discogràfics en solitari: De Cabeza” (2003); “Manu Guix” (2005); “Onze Llachs” (2008), “Pas a Pas” (2012) i “Després de tot” (2017).

Una altra de les seves grans facetes és la seva activa participació en els musicals, tant en qualitat de compositor, com de productor i director musical.

L’èxit de tots els seus treballs en el món de les arts escèniques el porten a rebre un gran nombre de nominacions i premis en certàmens tan prestigiosos com els MAX o els Butaca.

Paral·lelament també ha participat en diversos programes de televisió i ràdio i té el seu propi estudi de gravació, Medusa Estudi, des de 2010, on produeix treballs discogràfics amb altres artistes i grups.

En format acústic (veu i piano)

Durada aproximada 1 hora 30 minuts (sense pausa) 

Accés Menors

Normativa per a l'accés de persones menors de 16 anys

Els menors de 16 anys només podran accedir al teatre acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

Els pares poden autoritzar a un adult responsable com a acompanyant del menor de 16 anys durant el concert o espectacle, per a això caldrà complir els següents requisits:

- L'acompanyant autoritzat ha de ser major d'edat (18 +)

- Omplir i imprimir l'autorització d'accés de menors per lliurar-la al teatre.

- Portar una autorització signada pel pare/mare + fotocòpia del DNI del pare/mare del menor de 16 anys.

- Presentar DNI de l'adult responsable i del menor o llibre de família.

PREU ENTRADA ANTICIPADA: 18€

PREU ENTRADA TAQUILLA: 20€

PREU MENORS 25 ANYS: 16€

PREU MAJORS 65 ANYS: 10€